Zara Home lente 2012 – Dekbedovertrek

Zara HomeVerkocht waren we toen we dit dekbedovertrek zagen. Ziet er heerlijk lenteachtig uit en daar snakken we naar. Het begint buiten al lichtjes lente te worden lijkt het wel. Steeds warmer en dat vinden wij heel erg fijn.

De Flores Duvet Cover wordt verkocht bij Zara Home en is gemaakt van sterk katoen, waarop verschillende kleurrijke bloemen geprint zijn. Met de lichtroze kleur op de achtergrond is het plaatje wat ons betreft helemaal compleet. Met de juiste accessoires maak je het af: kussens in felle kleuren, een mooie lamp of juist een bedsprei in pasteltinten.

Als je al een dekbedovertrek in een neutrale kleur als wit hebt, is dit financieel gezien een superslimme oplossing!
Uit dezelfde serie zijn ook lakens en kussenslopen verkrijgbaar, maar je kunt deze ook neutraal laten. Of de kussenslopen in een andere kleur kiezen, zodat je niet overal hetzelfde bloemenpatroontje hebt. Andersom kan ook: kies een neutrale kleur dekbedovertrek en neem de bloemetjes kussenslopen erbij. Paar sierkussens in een knalkleur als fuchsia, oranje of grasgroen erop en je bent klaar. Als je al een dekbedovertrek in een neutrale kleur als wit of crème of gebroken wit hebt, is dit financieel gezien een superslimme oplossing! 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.