Over Interieur-inrichting.nl

Welkom op de website van Interieur-inrichting.nl. Op deze website vind je leuke interieur ideeën, woontips, woontrends en interieuradvies. Natuurlijk met de bijbehorende woonaccessoires en woondecoraties. Je huis inrichten is niet moeilijk, maar woonadvies krijgen is nooit verkeerd natuurlijk.

slaapkamer Op deze website vind je dan ook veel voorbeeld interieurs. Bovendien kun je zelf ook tips insturen voor onze rubriek ShopSpotz. Heb je tijdens het shoppen iets leuks gezien of gekocht voor je interieur? Maak een foto, vermeld in een paar zinnen wat het is, noem de prijs, waar het te koop is en stuur je bericht naar ons door!

Veel succes met je interieurbouw en woninginrichting!
Omdat tegenwoordig verschillende woonstijlen door elkaar worden gemixt, is het lastig om interieurstijlen afzonderlijk heel specifiek te benoemen. Vaak is er wel een rode draad door het interieur. Deze rode draden vind je ook terug op onze website: landelijk wonen, modern wonen en design wonen. Hieronder vallen weer verschillende woonstijlen.

6 reacties op “Over Interieur-inrichting.nl”

 1. Merel schreef:

  Grappige site! Vind het pimp gedeelte erg interessant…graag meer ideetjes 🙂

  • admin schreef:

   Bedankt Merel voor je spontane en leuke reactie. Volg ons ook op onze social media, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van al het nieuws!

 2. Yakup schreef:

  Kun je misschien ook een artikel schrijven over een babykamer? Ik ben namelijk op zoek naar leuke ideetjes voor een babykamer.

 3. Willem Los schreef:

  Ik heb op jullie site een leuke tuinmeubel tegen gekomen.
  Ik zou deze graag willen bezichtigen/kopen.
  Het is de “5-delige luxe loungeset”. voor 790 euro.
  Waar kan ik dat doen?

  Vriendelijke groet,

  Willem Los

  • admin schreef:

   Beste Willem,

   Bedankt voor je interesse. Wij verkopen echter geen producten op onze website. In het betreffende artikel kun je lezen waar het product te koop is.

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
 • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

  info @ interieur-inrichting.nl
 • Privacy & Policy

  © 2010 – 2013 copyright
 • Interieur-inrichting.nl
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.