Modern landelijk

In een modern landelijk interieur voeren strakke meubels de boventoon. Om de kamer echter meer gezelligheid te geven, kun je ervoor kiezen meer landelijk aanvoelende meubelstukken toe te voegen. Overigens hoeven dat niet grote meubelstukken te zijn. Decoratieve accessoires kunnen je ook heel ver brengen. Knusse kaarsen, zwierige vazen of romantische gordijnen kunnen een modern interieur een aparte twist geven.

Moderne keuken

Modern landelijke interieurs bestaan vaak uit verschillende kleuren. Aan de ene kant de meer moderne, strakke kleuren als wit, zwart of grijs. En aan de andere kant meer landelijke kleuren als geel, groen (denk aan planten in de kamer) en bruin.

Later volgt meer over modern landelijke interieurs met meer voorbeelden en tips. De foto van de modern landelijke keuken hieronder is een ontwerp van de Nieuw-Zeelandse ontwerper Ingrid Geldof waarmee Geldof een Award won. Blijf ons volgen! 

vtwonen.nl

3 reacties op “Modern landelijk”

 1. Linda schreef:

  Wauw, dit vind ik nou echt een hele mooie keuken. Zou perfect passen in ons interieur. Ik gok alleen wel dat hij vrij duur is. Leuke website, ik volg jullie nu ook via Twitter en Facebook.

 2. Mark schreef:

  Inderdaad een hele mooie keuken… Enig idee waar het te verkrijgen is? Moet ik hiervoor contact met jullie opnemen?

  • admin schreef:

   Hallo Mark,

   Deze keuken is ontworpen door de Nieuw-Zeelandse ontwerpster Ingrid Geldof. Je kunt via haar website meer informatie krijgen omtrent haar designs: igd.co.nz. Voor de verkoop ervan kun je het bedrijf een mail sturen, met je vraag of het product te koop is in Nederland en wat de eventuele kosten zijn.

   Succes en laat ons weten of het is gelukt!

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
 • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

  info @ interieur-inrichting.nl
 • Privacy & Policy

  © 2010 – 2013 copyright
 • Interieur-inrichting.nl
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.