Gezellige tuinlantaarns

Deze week wordt het zonniger dan vorige week. Langzaamaan worden de tuinsets al uit de schuur gehaald merken we hier en daar. Als je nog niet toe bent aan nieuwe tuinmeubelen, maar wel een nieuw aandoende omgeving wilt creëren in je tuin of op je terras, kun je dat ook makkelijk doen met leuke accessoires. Zoals tuinlantaarns bijvoorbeeld. Veel mensen hebben lantaarns gezellig binnen staan met kaarsen erin, maar ook voor buiten zijn er heel veel tuinlantaarns te koop. En je hoeft er niet per se kaarsen in te doen. Kijk maar!

 

lantaarn sokkelDeze tuinlantaarn is mooi hoog en heeft een aparte uitstraling. Houd je van symmetrie? Plaats er dan twee recht tegenover elkaar en creëer een mooie doorloop. Zal geweldig staan bij houten tuinmeubelen of tuinmeubelen waarin wit of zwart gebruikt is in bijvoorbeeld de kussens. Ook erg leuk als je met accessoires een meer etnische look hebt gecreëerd. Maar staat naar onze mening ook erg leuk in een meer industriële woonstijl. Te koop bij Maisons du Monde voor €89,00.

Over een etnische woonstijl gesproken: al een paar jaar zijn Marokkaans/Arabisch aandoende woonstijlen helemaal hot. De tuin is een uitgelezen plek om deze sfeervolle woonstijl in door te voeren, gezien de binnenplaats in traditionele Marokkaanse en Arabische woningen een belangrijke ontmoetingsplek vormt. Wij kwamen deze lantaarn tegen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leuk om op de grond te plaatsen, maar kan ook opgehangen worden aan bijvoorbeeld een stuk touw of boom. Te koop bij Maisons du Monde voor €69,00.

Eigenlijk is het meer een buitenhaard dan een lantaarn, maar we vinden ‘m terrashaarderg mooi en wilden je ‘m niet onthouden. Deze haard werkt op echte houtblokken en geeft iedere tuin of terras ongetwijfeld een warme sfeer mee. Niets kan natuurlijk op tegen de echte geur van vuur en hout en dat maakt het in onze ogen extra gezellig. Te koop bij de Xenos voor €79,00, inclusief pook.

Tuinlantaarn witMaar het kan ook goedkoper. Bij de Blokker verkopen ze deze witte lantaarn. Overigens ook verkrijgbaar in het zwart/grijs. Voordeel is dat je er meerdere van kunt kopen, omdat ze niet zo heel duur zijn. Met meerdere accessoires staat het tegelijkertijd weer luxer (prop het echter niet vol natuurlijk, anders krijg je het tegenovergestelde). Ook is het leuk eens een keer iets anders te zien dan vierkante lantaarns, want deze heeft een aparte bolvorm. Te koop bij de Blokker voor €14,99.

Had je dit jaar juist wat meer kleur in gedachten voor je tuin of terras? Dan is deze lantaarn misschien wel heel leuk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en niet heel duur! Te koop bij de Leen Bakker voor €3,00. Hang een paar verschillende kleuren in de boom. Pas echter wel op met brandende kaarsen hierin, anders staat er straks iets in brand! 

vtwonen.nl

2 reacties op “Gezellige tuinlantaarns”

 1. Wendy wiertz schreef:

  Graag informatie ( prijs) over lantaarn op sokkel

 2. Slangen schreef:

  Is er ook een winkel van maison du monde?Ik ben opzoek naar tuinlantaarn op houten sokkel.
  Alvast vriendelijk bedankt.
  Vicky Slangen

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
 • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

  info @ interieur-inrichting.nl
 • Privacy & Policy

  © 2010 – 2013 copyright
 • Interieur-inrichting.nl
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.