Design lampen Josephine Colsen

Op zoek naar design lampen? Wij kwamen enkele mooie exemplaren tegen van ontwerpster Josephine Colsen. Colsen gebruikt in haar design lampen materialen als messing, hout, katoen en zelfs verguld metaal met 14 karaats bladgoud.

Design lampDe lamp hiernaast, Lamp Maroc, is gemaakt van messing. Door de stijl met verschillende patronen erin verwerkt, krijg je een dansend licht van ornamenten die de muren van de kamer siert. De lamp is 67 cm hoog en de kap is 40 cm breed. Mooi te gebruiken als tafellamp of een prominente plek op het dressoir. Prijs: 800 euro.

Dooslamp Goud (hieronder) heeft een metalen voet verguld met 14 karaats bladgoud. De kap is gemaakt van satijn chintz, dat een mooie glans geeft. Ook als het lampje niet aan staat, straalt het een mooi licht uit vinden wij. Een chique lamp die bijvoorbeeld perfect past binnen een klassiek interieur.

Niet alleen design lampen

Maar ontwerpster Josephine Colsen maakt niet alleen mooie design lampen. Ook vinden we in haar collectiebedtextiel terug en zijn de karpetten en kaarsenstandaards ook zeker het bekijken waard. De kaarsenstandaards zijn gemaakt van materialen als hout en porselein. De karpetten hebben Design lampallerlei verrassende motieven. Sommigen zijn zelfs met de hand geborduurd en hand geweven. Een zeer arbeidsintensief proces, waardoor de karpetten ook een hoger prijskaartje hebben dan een standaard karpet in de winkel.

Daarnaast maakt ze op maat gemaakte interieur items. Op haar website is bijvoorbeeld een interessante muurdecoratie terug te vinden. Ook kun je op haar website de verschillende woonaccessoires bestellen. Neem een kijkje op: colseninteriorproducts.nl. De bijbehorende prijzen staan naast de afbeeldingen vermeld. Ook de afbeeldingen in dit artikel zijn afkomstig van Colsen’s website. 

vtwonen.nl

2 reacties op “Design lampen Josephine Colsen”

 1. Arun schreef:

  Leuke lampen! wow, 14 karaats bladgoud…Josephine Colsen neemt het wel serieus!

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
 • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

  info @ interieur-inrichting.nl
 • Privacy & Policy

  © 2010 – 2013 copyright
 • Interieur-inrichting.nl
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.