Lampe Berger

Een Lampe Berger is een huisparfum, maar deze Lampe Berger is niet zozeer als huisparfum ontworpen. De Lampe Berger heeft al een hele lange geschiedenis.

Lampe Berger meer dan 100 jaar geschiedenis

117 jaar geleden begon het bijzondere verhaal van Lampe Berger, Maurice Berger vond dat de steriliteit in ziekenhuizen ver onder de maat waren en wilde het probleem aanpakken. Hij vond een diffusiesysteem met katalyse uit en vroeg er octrooi op aan. Door deze super techniek, het zuivert namelijk de lucht van een afgesloten ruimte, werd er al snel een parfum aan toegevoegd en werd het een huisparfum.

Lampe Berger

Als u een Lampe Berger wilt aanschaffen heeft u volop keuze! U kunt gaan voor een moderne, klassieke of juist een standaard model die tijdloos is of wilt u misschien liever een trendy huisparfum. Voor ieder wat wils in deze ruime collectie met meer dan 100 verschillende modellen. Voor iedere inrichting is er een prachtig huisparfum. Een groot team designers werken mee aan de uitgebreide collectie. Er komt ook wel eens een speciale editie uit waar er niet veel van worden gemaakt, u hebt dus kans op een collectes item. Want aan de hand van de laatste trends maakt Lampe Berger de mooiste huisparfums. Van ontwerp tot aan de productie zijn er de zogenoemde Edition d’Art collectie bijzonder te noemen. Deze worden door heel bekende designers ontworpen. De Lampe Berger huisparfums hebben uitzonderlijke edele en den meest authentieke materialen en dragen bij aan een hedendaagse vormgeving maar ook met een opmerkelijk hoogstaande techniek.

lampe_berger_parfum

Inspiratie word meestal gehaald uit de natuur van juist heel ver weg of dichtbij. De collectie van Lampe Berger heeft op dit moment wel meer dan 50 geuren om echt even helemaal bij weg te dromen. De geuren van Lampe Berger ruiken naar onder andere warme noten, verse bloemen, frisse schittering, exotische oorden en opwekkende amber tinten. Laat u fantasie gaan en er is een heerlijke geur voor. Want de geuren van Lampe Berger ontstaan uit bijzondere verhalen van de intieme gedachten van de parfumeurs. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.