Harvink Design – Relaxte designer fauteuils

Wie zegt dat rood en roze vloeken, heeft het mis. De Editie Do fauteuil van designer Martin Haksteen past in ieder interieur, in welke kleur dan ook. De opvallende fauteuils zijn mooi vormgegeven en ogen heerlijk relaxt. Hoewel ze op het eerste gezicht retro aandoen, passen ze ook heel goed binnen een modern interieur.

Design bank

De Editie Do fauteuils zijn te koop bij verschillende meubelzaken die Harvink Design verkopen. Harvink is een fabrikant van eigenzinnige designmeubels. De collectie die Harvink samenstelt gebeurt in samenwerking met vooral Nederlandse meubelontwerpers. Ook in de fabricage van al het meubilair maakt het bedrijf gebruik van toeleveranciers en materialen van eigen bodem. Echt Hollandse kwaliteitsproducten dus en dat zie je.

Design stoel

Naast fauteuils fabriceert Harvink ook onder andere banken, tafels, stoelen, bijzettafels en meer. Kijk voor de volledige collectie op Harvink.nl.

vtwonen.nl

Een reactie op “Harvink Design – Relaxte designer fauteuils”

 1. Kees Verbeek schreef:

  Leuk artikel! Ik heb zelf twee Harvink stoelen uit de Editie Do serie thuis. Zijn erg mooi om te zien en krijg er leuke reacties op. Zoals in het artikel staat, zijn deze design stoelen ook zeker grappig in een modern interieur, hoewel ze een tintje retro zijn. Staat heel speels.

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
 • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

  info @ interieur-inrichting.nl
 • Privacy & Policy

  © 2010 – 2013 copyright
 • Interieur-inrichting.nl
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.