Fleur op dat plafond!

Ornamenten en (gips)rozetten zijn niet nieuw. Decennialang worden ze al toegepast in vooral klassieke interieurs. Toch wist de Nederlandse ontwerper Beerd van Stokkum er een heel eigentijdse draai aan te geven. Het opfleuren van een saai plafond is nu wel heel makkelijk!

Je kunt ze heel gemakkelijk oververven in de door jou gewenste kleur

De serie Ornaments bestaat uit vijf verschillende decoratieve ornamenten. Niet alleen heel leuk voor je plafond, maar ook voor op de muur. Je kunt er opvallende creaties mee maken door er een paar achter elkaar te plaatsen op de wand. De Ornaments zijn gemaakt van hout en worden standaard geleverd in wit. Je kunt ze heel gemakkelijk oververven in de door jou gewenste kleur die perfect matcht met je interieur. Op het eerste gezicht alleen weggelegd voor de moderne woonstijl of voor een retro interieur, maar in de juiste kleur ook prima geschikt voor bijvoorbeeld een cottage stijl of een strand interieur (denk aan lichtblauw of zand).

Tip: Heb je een hanglamp, maar vind je die eigenlijk niet zo heel mooi? Ornaments zorgen ervoor dat de aandacht meer gevestigd wordt op het plafond, dan op de lamp an sich. Zo hoef je er tenminste geen lamp bij te kopen of er een weg te gooien. Prijzen vanaf € 99,00 en verkrijgbaar in onderstaande varianten via Beerdvanstokkum.com.

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.