Magisso theekop

Er gaat niets boven een heerlijk kopje thee. Vooral als je gek bent op thee van verse theeblaadjes. Alleen is het altijd zo’n gedoe om die in een filtertje te doen of in een speciaal houdertje. Dat hoeft nu niet meer, want ontwerper Laura Bougdanos ontwierp de functionele Magisso theekop. De theekop blijkt zelfs zo origineel, dat het de Reddot Design Award 2011 won.

Design woonaccessoires

De Magisso theekop heeft twee kanten, zoals je op de foto’s kunt zien. Stop wat verse theeblaadjes in de filterkant, doe er een scheut hete water bij en klaar is je kop dampende thee. Met elke slok ruik je ook nog eens de aroma van de theeblaadjes. Nu denk je vast dat de thee niet genoeg tijd heeft om te trekken, maar ook daar is aan gedacht. De bodem is namelijk driehoekig, waarmee je makkelijk de sterkte van de thee kunt regelen. Je laat het gewoon net zo lang schuin staan, totdat de thee naar je smaak is en zet ‘m dan de andere kant op, zodat de thee niet meer kan trekken.

De theekop is gemaakt van kunststof met een keramiek-look en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit bij verschillende kookwinkels voor € 19,95. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.