Woonaccessoires met een knipoog

Grappig en origineel zijn de eerste twee woorden die bij ons opkomen kijkend naar het assortiment van Imm Living. Dit design bedrijf is gevestigd in Toronto en weet een creatieve draai te geven aan het verleden en het heden. Van wanddecoratie tot peper- en zoutstelletjes; bijna alle producten toveren spontaan een glimlach op ons gezicht. Ideale cadeautjes om iemand blij mee te maken. Bijvoorbeeld voor een housewarming!

Neem bijvoorbeeld deze theepotjes hiernaast. Gemaakt van keramiek die je aan de muur kunt bevestigen en bijvoorbeeld kunt gebruiken als kapstok. Ze zijn geïnspireerd op twee iconische theepotjes die bij iedereen wel bekend zijn: de Engelse (bovenste foto) en Marokkaanse theepot. Net alsof grootmoeders theepot in twee stukken is gebroken en aan de muur is geplakt. Best origineel vonden wij.

Deze cocktailprikkertjes (zie hieronder) zijn geïnspireerd op de papieren parapluutjes die je vaak in een stuk fruit, ijsje of cocktail ziet. Gemaakt van kunststof en erg leuk als presentatie bij een bakje olijven, kaas of andere borrelhapjes. En natuurlijk ideaal om mee te nemen naar een housewarmingparty. Bovendien ook nog eens beter voor het milieu in vergelijking tot de papieren versie, want je wast ze gewoon af en kunt ze een volgende keer weer gebruiken.

Wie kent ze niet, de dierenhuiden en -vachten die sierlijk in sommige huizen liggen. Vind je dat zielig? Dit product (zie hieronder) gaat met dat idee aan de haal, maar dan met een dikke, vette knipoog.

Een decoratief alternatief van porselein bedoeld als onderlegger of sleutelschaaltje. Imm Living noemt er grappend bij dat dieren geen leed werd aangedaan tijdens de productie van dit product.

Imm Living

Imm Living maakt producten die niet alleen grappig of leuk, maar ook functioneel zijn. Het zijn voornamelijk producten die je dagelijks gebruikt, maar dan met een creatieve twist. Alle producten zijn gemaakt door verschillende designers en dat levert een gevarieerd aanbod op. Overigens ook een Nederlandse designer, namelijk de in Alkmaar geboren Egbert-Jan Lam. Imm Living wil een brug slaan tussen verschillende culturen en haalt onder andere haar inspiratie uit culturen vanuit de hele wereld.

Waar te koop?

Het bedrijf produceert verschillende producten in diverse categorieën, zoals Eten & Drinken, Cadeaus, Voor de PC en Gadgets. Wil je alle producten zien? Surf dan naar Imm-living.com. Hier kun je ook zien waar de producten te koop zijn. In Nederland bijvoorbeeld bij Rebelli Design in Eindhoven, Rebellidesign.com. 

vtwonen.nl

2 reacties op “Woonaccessoires met een knipoog”

 1. Super leuke woonaccessoires!! XoXo Helen

 2. Wow super leuke woonaccessoires! XoXo Helen

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
 • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

  info @ interieur-inrichting.nl
 • Privacy & Policy

  © 2010 – 2013 copyright
 • Interieur-inrichting.nl
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.