Nieuwe collectie Riverdale

Riverdale wonenLampen, servies, kussens, kaarsen, klokken: Riverdale heeft het allemaal in het nieuw gestoken. In de nieuwe Riverdale lente/zomercollectie 2012 zien we een aantal opvallende items terug. De linnen lantaarn bijvoorbeeld die wijzelf heel creatief en vernieuwend vinden.

Riverdale is een populair merk in Nederland. De veelal beach look woonaccessoires staan erg leuk in veel huizen en passen erg goed in veel Nederlandse interieurs. Het is ook een avontuurlijk merk dat bestaat uit verschillende thema’s als Bohemian Blush, Basic Bazaar, City Elegance en Casual Life. Hier en daar een paar opvallende kleuren zoals rood, maar Riverdale houdt het vooral simpel-chique. Pasteltinten kom je dan ook veelvuldig tegen in de nieuwe collectie met hier en daar voorzien van een sierlijk geschreven tekst. En natuurlijk vergeten we de welbekende gedraaide kaarsen van Riverdale niet te noemen. Tot nu toe is dit een terugkerend item en vind je dus ook terug in de nieuwe collectie. Ruik er trouwens gerust even aan, want sommige hebben een heerlijke geur.

Linnen lantaarn

Riverdale lantaarn

Zoals we net vertelden, vinden wijzelf de linnen lantaarn erg goed gevonden. Het geeft een geheel andere betekenis aan een windlicht/lantaarn. Het linnen geeft een warm licht af, terwijl de algehele look erg goed past in bijvoorbeeld woonkamers met een etnische stijl, zoals een Afrikaanse woonstijl. De linnen lantaarn is overigens verkrijgbaar in verschillende groottes; klein, medium en large. Als je van meer symmetrie houdt in huis, raden we je aan twee lantaarns van dezelfde grootte te kopen en die vlak naast elkaar te plaatsen. Maar het is ook leuk om te spelen met verschillende hoogtes. De linnen lantaarns zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: bruin/donkerbruin en bruin/wit. Tip: je kunt er ook zijden bloemen in doen en gebruiken als vaas. En over zijden bloemen gesproken, de Flower Collection vind je ook terug in de nieuwe collectie in veel verschillende kleuren.

Riverdale klokken

Riverdale heeft ook een ruime collectie klokken ontworpen. Alle klokken hebben een chique look en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals van hout en metaal. Ook hier speelt het merk graag met groottes. Zo heb je bijvoorbeeld kleine klokken die je als decoratieve accessoire op een dressoir kunt plaatsen, maar ook grote, meer klassieke wandklokken met Romeinse cijfers. Riverdale heeft overigens ook veel te bieden op het gebied van tafelen, want ook het nieuwe Riverdale servies is zeker het bekijken waard. Riverdale woonaccessoiresVooral het nieuwe glaswerk zal van elke tafel iets bijzonders maken. Qua vorm en uiterlijk blijft het merk overigens dicht bij zichzelf. Hele grote veranderingen in de nieuwe collectie zijn er dan ook niet te bespeuren. Maar doordat het merk juist trouw aan zichzelf blijft, maakt dat het naar onze mening populair.

Waar is Riverdale te koop?

In sommige winkels en tuincentra (zoals Intratuin) vind je een compleet ingerichte hoek met alleen Riverdale woonaccessoires. Als je dus zo veel mogelijk van de nieuwe collectie wilt zien, is het het slimst om een dergelijke winkel te bezoeken, gezien de collecties daar veel groter zijn. Wil je weten waar je een zogenaamde Riverdale Inspiration Shop of Inspiration Floor kunt vinden? Neem dan een kijkje op de website van Riverdale onder store locator, zie Riverdale.nl. nl. Je kunt dan zoeken op postcode of plaats en zo zien waar je de dichtstbijzijnde winkel kunt vinden die Riverdale verkoopt. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.