Vrolijke muren met wanddecoratie

muurdecoratieSoms kan het zijn dat je na het verven of behangen van je muren toch nog iets mist. Bijvoorbeeld een schilderij, een paar boekenplanken of….wanddecoratie! Met wanddecoratie kun je in een handomdraai een saaie muur omtoveren tot iets vrolijks en driedimensionaals. Een erg leuk idee voor een kinder- of tienerkamer.

Nieuw zijn de wanddecoratie artikelen van het merk Umbra. Vlinders, vogels of bloemen: de keuze is groot. Ook in kleur, want afhankelijk van de kleur van je muren, kun je daarbij een bepaalde kleur wanddecoratie uitkiezen.

Wij denken dat deze wanddecoratie vooral erg in de smaak zal vallen bij meisjes. Met een paar simpele bloemen of vlinders laat je de ruimte Muurdecoratiemeer spreken en vormt de muur een mooie eyecatcher. Overigens hoef je ze natuurlijk niet aan de muur te bevestigen. Een paar vogels aan het plafond geeft ook een originele look aan een kamer.

Afhankelijk van welke decoratie je kiest, krijg je er gemiddeld zo’n 20 in een pakje voor rond de €20. Simpel en goedkoop en misschien ook wel een goed alternatief voor als je je muren eigenlijk een andere kleur had willen geven, omdat je ze te saai vond. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.