Plant aan je plafond

Hangplanten saai? Niet met deze creatieve uitvinding! Heel ongewoon, maar je hangt ze gewoon ondersteboven op. Niet alleen ideaal om een eyecatcher te maken van je mooiste sierplanten, maar ook bijvoorbeeld voor tuinkruiden in de keuken die je zo heel gemakkelijk kunt plukken. The Sky Planter is bovendien een ideale oplossing voor als je weinig ruimte hebt in huis.

Sky Planter

De uitvinding van The Sky Planter is afkomstig van de Nieuw-Zeelandse ontwerper Patrick Morris. Hij won er zelfs een prijs mee, namelijk de ‘Forum de L’Industrie de la Ceramique’.  Maar het ziet er niet alleen grappig uit, er zit een bepaalde gedachtegang achter. Het neemt weinig ruimte in beslag, omdat je de plant niet hoeft neer te zetten. En er zit ook een uniek waterreservoir in, waardoor de plant constant wordt voorzien van water. Zonder dat alles op de grond druppelt natuurlijk. Hang er een paar naast elkaar op en je zet een opmerkelijke look neer in je woning. Erg leuk als je een duurzame woninginrichting of ecofriendly omgeving wilt creëren.

Bedenk wel dat misschien niet alle planten ervan houden om op hun kop te hangen. Vraag dit na bij het tuincentrum/bloemist.

The Sky Planter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Zo heb je een keramische pot of een gerecyclede en met een printje of in wit. De prijzen variëren. Voor meer info kun je terecht bij Boskke.com, waar de potten tevens te koop zijn. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.