Nieuw: de Cocoon lamp

Eglo Cocoon lampDe zijderups is al eeuwen een fascinerend beestje. IJverig, geduldig en slim. Het merk Eglo lampen besloot daarom de zijderups als inspiratiebron te nemen voor zijn nieuwe lampenserie: de Cocoon lamp. Een unieke en zeer nieuwe dimensie in de verlichting- en lampenwereld.

Elastisch materiaal

De lampenkap ziet er heel ongewoon en bijzonder uit: een elastische stof die enorm veerkrachtig is. Eigenlijk net als de cocon van een rups, waarbij de rups zijn huis maakt van zijdedraad dat meer dan 900 meter lang is. Eglo lampen ontworp de nieuwe lampenserie door te kijken naar het ijverige werk van de zijderups en dit proces na te bootsen. Hieruit ontstond een gepatenteerde formule en materiaal, waarmee de lampenkappen van de Cocoon lamp worden bedekt. Dit materiaal laat het licht niet alleen heel mooi en zacht doorschijnen, maar is ook nog eens erg praktisch, doordat het een vuilafstotende werking heeft. Een doekje eroverheen en weg is het vuil.

Verschillende vormenCocoon hanglamp

Je kunt kiezen uit heel veel verschillende vormen: van heel strak tot erg futuristisch. Daardoor is de Cocoon lamp in onze ogen multi-inzetbaar; staat mooi in een modern interieur, maar ook erg apart in een meer retro interieur of duurzaam interieur. Bij deze laatste vooral omdat het een soort natuurlijk materiaal lijkt waarvan de Cocoon lamp is gemaakt.

Waar te koop?

De Cocoon lamp te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Lampenwinkel Lightcollection.nl mag als een van de eerste in Nederland de Cocoon lampen verkopen. Je vindt bij deze lampenwinkel – waar je overigens ook online kunt shoppen in de webshop – alle soorten Cocoon lampen bestellen. De prijzen variëren van zo rond de € 70 tot € 200 afhankelijk van de vorm en grootte. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.