Bezoek je toekomstige droomhuis

Als je alles op een plek wilt hebben als het om bouwen, verbouwen of inrichten gaat, dan kun je vanaf morgen terecht op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten. Het is de vierde keer dat deze beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Diverse exposanten kun je er aantreffen, maar ook ontwerper Piet Boon. Je kunt hem gratis advies vragen over de inrichting van je keuken.

Wie zijn er allemaal?

Er zijn verschillende bedrijven die allemaal ingedeeld zijn in verschillende zones. Wel zo handig, want zo heb je alle mensen die over de bouw gaan bij elkaar bijvoorbeeld. Je kunt advies vragen over vloeren, trappen, ramen, serres, haarden, keukens, plafonds en ga zo maar door. Ook worden er diverse kavels gepresenteerd door enkele gemeenten in Nederland, zoals Coevorden, Delft en Deventer.

Er zijn heel veel verschillende bedrijven, dus we kunnen ze niet allemaal noemen. Een Decorerenpaar: Fabriekmeubels.nl, De KunstExpress, Floor & Furniture, Safretti en African Flame. Ook zijn er diverse aannemers en architecten, waaraan je advies kunt vragen over je huis of toekomstige droomhuis. Want vooral over dit laatste wordt veel informatie gegeven. Misschien wil je wel helemaal vanaf nul je eigen droomhuis laten bouwen. Deze beurs is dan ook bedoeld ter inspiratie en informatiewinning.

Wip langs bij Piet Boon

Op zaterdag 31 maar tussen 12 en 14 uur staat ontwerper Piet Boon bij de Miele-stand. Je kunt met hem bespreken hoe je je keuken zou willen inrichten en hij geeft je gratis advies. Dat maak je natuurlijk niet dagelijks mee, dus als je er toch bent, wip even langs zouden wij zeggen. De Miele-stand is te vinden op nummer 12.D01.

De beurs is te bezoeken tot en met 1 april 2012. Wil je meer info? Kijk dan op: realiseerjedroomhuis.nl. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.