Modern wonen

Geen toeters en bellen voor jou? Ga je liever voor strak en minimalistisch? Moderne interieurs vallen dan zeker bij jou in de smaak. Moderne interieurs zijn ordentelijk en overzichtelijk zonder te overdrijven. Vaak is ‘functionaliteit’ het toverwoord in moderne interieurs. Natuurlijk kun je wel iets voor de sier neerzetten, zoals een vaas voor decoratiedoeleinden. Maar vaak streven we in moderne interieurs wel naar een bepaalde functionaliteit.

Modern wonen
High-tech producten als een lcd-scherm of krachtige speakers voor het ultieme geluid ontbreken vaak ook niet in moderne interieurs. Want ook deze producten dragen bij aan de moderne look. Hoekige elementen, zoals strakgesneden leren bankstellen of salontafels, zijn ook typisch modern.

Een modern interieur is echt helemaal compleet met een designer stuk
Sinds een tijd zijn ook natuurlijke materialen onderdeel van een modern interieur. Houten eettafels bijvoorbeeld. Vaak zijn deze wel bewerkt en ‘strakker’ gemaakt. Aan de andere kant kan een puur houten tafel ook een mooi contrast zijn in een modern interieur. Dit element geldt dan als een focuspunt, een eyecatcher. Het wordt wat rommeliger als je meer van dat soort elementen in een modern ingerichte kamer plaatst. Wel kun je spelen met verschillende natuurlijk ogende materialen en decoratieve accessoires. Dan gaat het meer richting een modern landelijk interieur.

Daarnaast zien we designer meubels veelvuldig terug in een modern interieur. Zo mogen dan vaak wel duur zijn, maar een modern interieur is echt helemaal compleet met een designer stuk. Verschillende Nederlandse designers hebben internationaal een grote stempel gedrukt in de interieurwereld. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.