Lounge stijl

Veel Nederlanders zijn dol op een modern interieur. Alles strak, simpel en overzichtelijk. Een modern interieur kan inderdaad heel simpel zijn, soms iets te simpel. Wanneer dat het geval blijkt te zijn en je niet veel inspiratie hebt hoe je dat het beste kunt oplossen, kun je iets meer richting lounge stijl gaan. Lounge doet ons denken aan moderne nachtclubs met comfortabele banken en futuristische elementen. De laatste tijd zien we bijvoorbeeld grappige lichtgevende bloempotten en bloembakken terug. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze staan erg leuk op balkons of in de tuin, maar kunnen ook prima binnen geplaatst worden. Zo’n soort item geeft dat lounge gevoel goed weer.

Design wonen

Weer anderen kiezen ervoor om een moderne bar met dito barkrukken te plaatsen in hun moderne interieur. Ook dit bootst goed het lounge gevoel na, maar pas op, want je kunt al snel te ver gaan en overdrijven. In een lounge interieur mag een comfortabele bank natuurlijk niet missen. Een leren bank is een goede optie, maar steeds meer zien we ook stoffen banken met prachtige velours bekleding terug. Dit brengt daarnaast ook een gezellig en huiselijk gevoel met zich mee.

De lounge stoel Disco Chair van de Londense firma Kiwi & Pom
Last but not least, voor een lounge interieur is het wel belangrijk opvallende kleuren te kiezen naast de basiskleuren wit of zwart. Denk bijvoorbeeld aan paars, oranje, rood, blauw of groen. Of waarom zou je al deze kleuren niet combineren? Dat heeft de Londense firma Kiwi & Pom gedaan in hun lounge stoel ‘Disco Chair’. En het resultaat mag er wezen, zie foto hierboven. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.