Lampen online: webshop krijgt metamorfose

Licht is een belangrijke sfeermaker in elke woning. Naast dat verlichting functioneel moet zijn, willen we ook graag dat het goed past binnen ons interieur. Lampenwinkel Light Collection in Wijchen weet er alles van. Naast de winkel, verkoopt Light Collection haar lampen ook online via Lightcollection.nl. Deze heeft een gloednieuw jasje gekregen, waardoor je sneller en makkelijker lampen online kunt bestellen.

Meer en meer mensen kopen hun lampen online. Niet alleen omdat dit makkelijker is (scheelt een rit heen en terug naar de lampenier), maar vaak ook omdat ze goedkoper uit zijn. En ook niet onbelangrijk, het online assortiment is eindeloos. Je kunt lampen vergelijken tot je erbij neervalt.

Als we eens een blik werpen op het assortiment van Lightcollection.nl, zien we een paar items waar wij op de redactie heel vrolijk van worden. Want niet alleen kun je er lampen vinden voor een modern interieur, maar bijvoorbeeld ook voor een landelijk interieur en voor de kinderkamer (zoals die stoere motor hieronder). Hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, spots, tafellampen, buitenverlichting en zelfs de woondecoratie ontbreekt niet. Een keuze maken wordt wel lastig met zo veel lampen, maar de meeste mensen zullen daar alleen maar blij mee zijn vermoeden wij. Vooral ook omdat de lampen webshop geregeld mooie kortingen geeft. Daar willen wij wel ons bed voor uitstappen, want ver lopen is het niet naar de laptop! 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.