Baddinghout als tuinmeubel

tuintafel houtHet tuinseizoen staat weer voor de deur. Na een lange herfst en winter, kunnen we ons eindelijk klaar maken voor de lente door onze tuinen en terrassen op te ruimen. Tuincentra hebben een deel van hun lentecollectie al klaar staan. Wat daarin opvalt is het materiaal baddinghout.

Nu is baddinghout niet specifiek de trend van 2012. We kwamen het vorig jaar al veelvuldig tegen. Maar we denken wel dat mensen steeds meer gewend zijn geraakt aan de old look van baddinghout. Het staat heel stoer en minimalistisch tegelijk. Bovendien heb je baddinghouten tuintafels of banken al voor een redelijk goedkope prijs. Daarom zul je zien dat baddinghouten tuinmeubels en buiten meubels meer en meer in trek gaan raken aankomend lente- en zomerseizoen.

Baddinghout is ook heel onderhoudsvriendelijk en dat is voor veel mensen niet onbelangrijk. Je hoeft het niet te bewerken met een speciale olie om het mooi te houden.

Hip Hout is een merk dat baddinghouten tuintafels en tuinbanken produceert. Deze meubels staan echter ook heel leuk binnen. Bijvoorbeeld als je van een minimalistisch/industriële woonstijl houdt. Vind je hout van nature erg kaal en saai? Fleur de boel dan op met kleurrijke accessoires, zoals kussens, windlichten en glazen lampionen. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.