Travelshop & Vietnamese lampjes

Lopend door Antwerpen stuitten we op de Schoenmarkt tegen een geweldige winkel: Connections Travel Concept Store. Deze winkel is in tweeën gesplitst: aan de ene kant kun je je vliegvakantie boeken en aan de andere kant meteen de travelspullen die je tijdens je vakantie kunt gebruiken. Een ideale combinatie vinden wij. En ze zijn er nog creatief ook, want het plafond van de travelagent-afdeling is behangen met kleine Vietnamese hoedjes in lampvorm.

Travelshop Antwerpen

Dus we hebben er meteen een snapshot van gemaakt, zodat je ziet wat we bedoelen. Je kunt het thuis ook simpel toepassen. Een leuke budgetoplossing en staat erg verrassend in interieurs met Aziatische motieven. De hoedjes zijn vaak te koop bij internationale winkels of Aziatische buurtwinkels. Je kunt ook even googlen naar webshops die dergelijke spullen verkopen. Een gaatje erdoorheen prikken, de kabel erdoorheen en je bent klaar!

Overigens kun je bij Connections niet alleen een vliegvakantie boeken, maar ook voor treinreizen, autoverhuur en hotels zit je hier goed. In de winkel zijn grappige en functionele travelspullen te koop, zoals tassen, opbergers, kleding, reisboekjes en nog veel meer. Zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent!

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.