Open dag Meubelbranche: ontmoet ontwerpers en ambachtslieden

Dutch design staat synoniem voor creativiteit en vakmanschap. Niet alleen binnen Nederland zijn onze merken en producten populair, ook op wereldniveau vindt men onze designs vaak ijzersterk. Maar wie bedenken en maken onze producten eigenlijk? Daar kun je achter komen op de open dag van de Nederlandse Interieur- en Meubelbranche op 17 maart aanstaande.

Een kijkje achter de schermen
De Nederlandse Interieur- Meubelbranche (CBM) kan er al honderd jaar over meepraten. Dit jaar bestaat de branche namelijk een eeuw en heeft in zo’n lange tijdsperiode gezorgd voor een energieke en florerende interieur- en meubelbouwindustrie in Nederland. Reden dus voor een feestje om zijn jubileum te vieren. Dat gebeurt onder andere met een open dag op verschillende plekken in heel Nederland. Ook jij kunt er naar toe, want van 11.00 tot 16.00 uur kun je Nederlandse ontwerpers en ambachtslieden ontmoeten. De toegang is geheel gratis.

Laat je inspireren
Er doen zo’n 86 bedrijven mee aan de landelijke open dag. Je kunt bij deze bedrijven binnenkijken, zien hoe hun productieproces in elkaar zit en je laten inspireren door bijvoorbeeld nieuwe trends. Ook zal er een rondleiding gegeven worden, deze verschillen per vestiging. Via Opendagmeubel.nl kun je een lijst van locaties in je eigen buurt bekijken. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.