Luxe badkameraccessoires

Een mooie badkamer wordt nog mooier met de juiste accessoires. Je kunt in de stijl van je badkamer heel gemakkelijk leuke spullen vinden die hierbij matchen. Zo heeft Zara Home diverse artikelen hiervoor. Van badmatten tot zeepompjes en douchegordijnen. Onze aandacht werd getrokken door een prachtige set keramische badkameraccessoires met ruitvorm en RVS dispenser. Deze frisblauwe handdoeken voorzien van franjes en luxe jacquard print vinden we daar erg bijpassen. En ook een klein mandje in dezelfde kleur is leuk om bijvoorbeeld washandjes in op te rollen.


Goedkoop is Zara Home echter niet, behalve als je het treft in de sale. Voor het zeeppompje betaal je nu € 8,95 in plaats van € 15,95 en ook de handdoeken zijn een stuk goedkoper. Voor de grootste betaal je nu € 12,95 in plaats van € 22,95. Die is helaas al uitverkocht. Er snel bij zijn loont dus zeker!

De Spaanse firma kennen we vooral van de kleding, maar de interieurwinkels zijn ook erg populair. Wil je er een keer rondneuzen? Dan moet je naar Amsterdam, waar je twee Zara Home’s kunt vinden. In België heb je meer zaken, waaronder in Antwerpen en Brussel. Ga er zeker een keer langs, want naast dat je er leuke spullen kunt vinden, ruikt het er ook heerlijk huiselijk naar gezellige geurkaarsen. Geen zin om de deur uit te gaan? Je kunt ook online shoppen bij Zara Home. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.