Nieuwe collectie SIA Home

Bij SIA Home hebben ze de bloemetjes al flink buiten gezet, want de lente komt eraan. Natureltinten en aardekleuren voeren de boventoon in de nieuwe collectie van SIA Home.

Het van oorsprong Zweedse merk brengt verschillende woonspullen op de markt. Producten voor een mooi gedekte tafel, een prachtig opgemaakt bed of allerhande woonaccessoires. Sommige heel functioneel, andere juist heel mooi om te zien. Natuurlijk mogen de decoratieve bloemen van SIA Home niet vergeten worden, want dat is waar het merk vooral om bekend staat. Deze prachtige (zijde) bloemen vind je dan ook in verschillende vormen, kleuren en varianten terug. Lichte kleuren worden dit keer afgewisseld met donkere, houten kleuren. Vooral opvallend in de SIA Home 2012 lente- zomercollectie is de Spaans of Latijns aandoende sfeer. Deze kleuren komen zowel terug in de woonaccessoires (bijv. een houten Spaans paard) als in de bloemen die uit krachtige kleuren als rood bestaan.

Sia wonenOok leuk van SIA Home is dat zij zowel dure als goedkope woonspullen hebben. De grotere artikelen zoals vazen zijn wat duurder (begint zo rond de honderd euro), maar de kleinere interieurspullen zijn daarentegen weer heel betaalbaar. Juist deze afwisseling maakt het in onze ogen een heel leuk merk.

De nieuwe collectie SIA Home is verkrijgbaar bij verschillende webshops en woonwinkels. 

vtwonen.nl

Reageer op dit artikel

?>

Contact – Tip de redactie!

Interieur-inrichting.nl
  • Vragen, suggesties of tips? Mail ons!

    info @ interieur-inrichting.nl
  • Privacy & Policy

    © 2010 – 2013 copyright
  • Interieur-inrichting.nl
    Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Interieur-inrichting.nl cookies. Lees meer hierover.